ICT-oplossingen met geodata
voor groene en blauwe diensten

Projecten

Modern CRM-systeem, volledig naar wens in te richten. 
Keuze uit: meerdere modules met altijd een digitaal dossier, verkoop, project en bijvoorbeeld  de zeer gebruiksvriendelijke mailing module. 
Uitgaande brieven of mail berichten bewaakt met zelf in te richten huisstijl, automatisch gearchiveerd, briefing allen vanuit de applicatie, de sjablonen bewaken de huisstijl. Er is een uitgebreide agenda en planningsomgeving.  
Daarnaast is er de geheel vrij in te richten ticketservice module, waar alle communicatie kan samenkomen, vanuit Verkoop of Projectadministratie, vanuit agenda en/of helpdesk of van een externe applicatie. 
Perceelinformatie van de klant vanuit RVO direct inzichtelijk op uw GIS kaart met perceelsinformatie die ook bij RVO in “MijnDossier” staat.   
Of het nu gaat om het koppelen van een locatie aan een proces of het eenvoudig berekenen van afstanden: Whitemap is “GIS as an API” en daarmee dé nieuwe manier voor softwareontwikkelaars om kaarten te gebruiken en met geografische data te werken.
Portaal waarmee u klanten een eigen dossier laat aanmaken en die gekoppeld aan de Backoffice alle relevante informatie bevat tussen uw organisatie en uw klant. Of u stelt het de klant beschikbaar of de klant kan zelf een dossier aanmaken en op basis van authorisatie wordt deze gekoppeld aan de Backoffice. Er wordt gewerkt met multifactor authenticatie en wij kunnen E-herkenning voor u implementeren en in gebruik stellen. 
Gemakkelijk met e-boekhouden betalingen verrichten via onze betaalmodule. Facturen maken of de financiële administratie vullen met data uit de Backoffice. Overige financiële modules zullen via een API kunnen worden gekoppeld. 
Onze (gedeeltelijk) SaaS-oplossingen worden gehost bij CJ2 in Groningen. Veilig en betrouwbaar! wij beschikken over diverse Hosting varianten, kies de variant die het beste bij u past. Een uitgebreide mailserver is beschikbaar voor het gegenereerde mail verkeer of vanuit onze Backoffice of vanuit uw eigen omgeving. De backoffice kan zowel gebruik maken van het eigen mail programma als van Outlook en Google mail. 
Voor beveiligde datastromen tussen verschillende applicaties of partijen maken wij gebruik van webservice faciliteiten in zowel Json als SOAP format. 
Dankzij onze webservice wordt ook de geodata vanaf het RVO direct veilig ingeladen in de GIS-applicatie. 
Met onze Ticketservice module handelt u vraag en antwoord gemakkelijk af in één systeem. 

Projecten

Modern CRM-systeem, volledig naar wens in te richten. Keuze uit: digitaal dossier, mail, agenda en meer.
Portaal waarmee u klantdossiers logisch, veilig en toegankelijk kunt bewaren.
Onze (gedeeltelijk) SaaS-oplossingen worden gehost bij CJ2 in Groningen. Veilig en betrouwbaar!
Dankzij onze webservice worden geodata vanaf het RVO direct veilig ingeladen in de GIS-applicatie.
verticalline
Whitemap is dé nieuwe manier voor softwareontwikkelaars om kaarten te gebruiken en met geografische data te werken.
Gemakkelijk e-boekhouden en betalingen verrichten via onze betaalmodule.
Voor beveiligde datastromen tussen verschillende applicaties of partijen.
Met onze Ticketmodule handelt u vraag en antwoord gemakkelijk in één systeem af.
GBSLOGOWIT75px
GIS Business Solutions BV is gevestigd te Groningen